Toyota Aygo '08

Päädyttiin sitten lopulta luopumaan Saabista ja ostettiin vaimolle uusi ja pieniruokainen kauppakassi. Voisi sanoa, että uusi tämä on, vaikka kylläkin vuoden vanha esittelyauto, mutta mittarissa oli luovutushetkellä vain 2400 km. Tämä ihme tapahtui maaliskuussa 2009.Koeajokokemus oli positiivinen ja vaikutelma autossa kokolailla kiehtova. Ja kun nettikirjoituksista ei pahasti moitittavaa löytynyt, kulutuslukemat ovat todella alhaiset ja sisätila riittävät neljälle, niin päätettiin tällainen ratkaisu tehdä. Eipä ois ihan heti uskonut, että meille tulee ihan uusi auto ja vieläpä Toyota. Mutta tämä auto oli heti ensituntumalta sellainen, että jokainen meidän perheestä halusi tämän omaksi.

Mallitarkennus Blue tulee lähinnä väristä, mutta myös integroidusta bluetooth-handsfreestä. Blue-mallin varusteisiin kuuluvat myös ilmastointi, kierroslukumittari, sähköiset ikkunan nostimet sekä aluvanteet. Muita lisävarusteita tässä on roiskeläpät, kuramatot, penkinlämmittimet sekä luonnollisesti lohkolämmitin. Liekö nahkainen vaihdekepin nuppi blue-mallin varuste, vaiko ihan lisävaruste. Pieniä ilahduttavia asioita.

Olihan näitä Aygoja enempikin nettiautossa myynnissä, mutta tähän päädyimme lopulta joustavan rahoituksen sekä bluetooth-handsfreen vuoksi. Minusta kun tuntuu, ettei vaimo osaa ajaa autoa, jos se ei samalla puhu puhelimeen. Ja onhan se aina helpompaa ostaa oman kunnan liikkeestä, etenkin kun myyjä oli mukava. Kun mentiin ekaa kertaa kattelemaan autoa liikkeestä, niin vaimo sanoikin, että jos on tyly myyjä, niin lähetään heti pois, eikä osteta mitään. Näistä kaupoista on kuitenkin kiittäminen myyjäämme Ossia, hänen kanssaan oli ilo asioida.

Lue lisää:

 

Uusimmat jutut


Jaa |