Iloinen yllätys (2.2.2010)

Sain eilen nimettömän palautteen näiden sivujen kautta, jossa palautteen antaja ilmoitti ostaneensa Aygon ja ymmärsin, että hän vaikuttaa täällä Kajaanissa. Mainiota, hienoa, upeaa! Olisipa kiva vaihtaa hieman fiiliksiä. Mutta, koska hän ei jättänyt yhteystietoja, pohdin asiaa nyt hetken täällä näin julkisesti.

Miltäs Aygo on tuntunut? Lienee talvi ollut kylmä siinäkin kabiinissa, mutta varmastihan se on toiminut, eikö? Olen itse varsin yllättynyt, miten vakaa se on ollut talvikeleilläkin. Etenkin, kun ajot ovat olleet kaupungissa tai max 80 km/h nopeusalueella. Ajamisen helppoushan tässä on jotain sellaista, jota en usko löytyvän ihan mistä autosta vaan.

Miksi muuten päädyit Aygoon? Kirjoitit, "kun muuhun ei ollut varaa :)", joka kuulostaa sinänsä hassulta, kun eihän Toyota mikään halpa auto ole, mutta osittain näinhän se meilläkin meni. Siis, minähän etsin A-sarjan käytettyä mersua, mutta kun pidin niitä viiden tonnin hintaisina liian kalliina, niin ostin sitten reilun kymppitonnin Aygon. Siis, jos haluaa auton rahoituksella ja takuulla, niin kyllähän se Aygo melko vahvoilla halpuudessa alkaa olla. Tärkeimpänä ostopäätöksen taustalla oli kuitenkin Excel-laskelmani käyttökuluista. Nythän esim. Dacia tulee markkinoille ja haastaa hinnalla, mutta kun ne kuluttaa niin paljon. Aygo siis siksi, kun muuhun ei olisi ollut varaa ;)

Jos saan vielä udella, niin minkäs värinen Aygosi on ja onko se jo tätä faceliftattua mallia, eli siis huhtikuun 2009 jälkeen käyttöotettu? Tietäis kättä nostaa, jos vastaan tulee. Tosin, eihän noita Aygoja niin paljon tuolla liiku, että jos vaikka kättä nostaa niille jokaiselle :D


 

Uusimmat jutut


Jaa |