Vielä olisi yksi klubi-tarra (28.3.2010)

Enpä osaa olla kirjoittamatta. Turbo-Saab on myyty, mutta majailee vielä tovin pihallani. Aygo kun vuosi sitten ostettiin, niin vähättelin vetokoukun paikan puutetta, että aina meillä vähintään yksi Saabi tulee olemaan. Nyt on kuitenkin se tilanne jälleen, että se yksi Saabi pitäisi löytää ja tuntuu, että vain vetokoukun takia. Tarvitsen sitä, että saan kuskattua mopoa mökille, roskia kaatopaikalle, risuja kompostiin ja ennen kaikkea polkupyöriä minne milloinkin.

Ostin muutama vuosi sitten nipun Saab-klubin ikkunatarroja, kun yksittäin ostettuna niiden puute oli vähän väliä. Nyt ois vielä yksi tarra jäljellä ja se olikin odottamassa, että saisin turbo-satkuni leimattua. Kokemuksesta tiesin, ettei kannata hötkyillä.

Mutta nyt piru vie tuntuu siltä, ettei se vetokoukun kannatin ehkä olekaan Saabi. Muutamassa vuodessa nimittäin tilanne on muuttunut, ettei Saab olekaan enää ainoa muutaman satasen auto, jolla pärjää liikenteessä vallan mainiosti. Nyt kun tuntuu, ettei niitä muutaman satasen Saabeja tahdo enää niin löytyäkään, mutta nyt saa monia muitakin autoja tuohon hintaan. Ja minua kun kiinnostaa etenkin keskiluokan autot, isojen autojen sijaan.

Olisiko nyt se jo jonkin aikaa haaveilemani Talbot Horizonin paikka? Kyllä kai sellaisen ikkunaan ilkiäis Saab-klubin tarran liimata, vai mitä olette mieltä ;-)


 

Uusimmat jutut


Jaa |