Fiesta lähti, mistä Saab? (20.6.2010)

Niin se Fiesta lähti. Ehtihän se olla nettiautossa kaksi päivää. Onneksi kesällä pääsee töihin pyörälläkin, mutta nyt ois muutama satanen lompakon pohjalla varattuna Saabia varten. Mutta tiedossa on, että perheellisen kesälomareissulla rahaa menee reilusti yli budjetin, joten jos ei heti sopivaa Saabia löydy, niin rahat menee ja taas pitää joku Fiestan raato laittaa hätäpäissään. No, ihan hyvin sillä Fiestallakin pääsee :)

Perheeltä tulee paineita, että pitäisi olla kontti semmonen, että koirat voi siellä matkata mökille. Ja sitten pitäisi olla se peräkoukku, että saadaan poikien mopot mökille ja mökiltä sitten takaisin kaupunkiin. Niin, ja romukasa pihan perällä pitäisi hävittää, eikä sitä yhdellä peräkärrykuormallisella hävitetä.

Minulta tulee paineita, että löytyisi Saab, jota voisi harrasteeksikin kutsua. Olen hukannut monta sellaista vuosien saatossa, mutta mikäpä se opettaisi. Uutta matoa vaan koukkuun ja toivomaan, että sillä sitten pärjää läpi kesät ja läpi talvet.

Okei, Horizon-kuume on laantunut. Nyt pitäisi taas löytää Saab, ysiysi tai alkupään ysisatku. Turboa en tarvii, mutta tuntuu, että automaattia ois kiva kokeilla.


 

Uusimmat jutut


Jaa |