Ai, että mitäs kuuluu? (15.8.2010)

Enpä oo oikein ehtiny kirjoittelemaan, kun on ollu kaikenlaista häsäkkää. Ja autot ovat pelanneet. Ysiysin varustelu hieman jäissä, mutta mikäpä kiire tässä. Suurin harmi on noista raskaista renkaista, mutta voipi olla, että jaksan odotellaan talvikelejä, eiköhän se silloin tuo ohjaus kevene.

Hattuhyllylle pitäisi investoida kaiuttimet. Ei muuten, mutta pelkät reiät on aika rumat siellä. Jäishän ne melkein piiloon, jos puluportaat laittais ja melkein ne pitäiskin laittaa, kun ei tuonne takaikkunalle tunnu ilma kiertävän. Tässähän ei ole sähköisiä lankoja takaikkunalla, vaan tuuletusilmalla pitäisi takaikkunakin onnistua avaamaan. Tietty, jos etsis, että mihin se ilmantulo tyssää. Kun jo parina aamuna on huurussa olleet ikkunat.Toyota Aygojen määrä taitaa olla jo Kajaanin katukuvassa suurempi, kuin Saab ysiysien. Mukava on nähdä Aygojenkin määrän kasvavan. Hyviä päätöksiä on siis osattu tehdä muuallakin ;-)

PS. Ai niin, mun ex-ysiysi, punainen neliovinen kasinelonen on jälleen myynnissä Nettiautossa. Ja vaihdossa vois tarjota jotain (ei autoa kuitenkaan). Jostain syystä mietin kuumeisesti, löytyisikö täältä nurkista jotain :D


 

Uusimmat jutut


Jaa |