Näyttelyviikonloppu (5.9.2010)

Kävin sitten myös sunnuntaina kiertää ne loput liikkeet. Tosin Mazda, Seat ja Skoda liike jäi välistä, kun olin liian aikaisin liikkeellä. Audi A1:stä menin muka kattomaan, mutta sain kuulla, ettei niitä enää Kajaanissa myydä. Kuopioon on edustus siirtynyt. Että se siitä(kin).

Polon takapenkillä kävin. Oli huomattavasti tilavamman tuntuinen, kuin eilisen Fiestan takapenkki. Oikeinkin hyvä.

Käytettynä löytyi myös edellisen mallinen Prius. Huh mikä avaruusalus. Mutta tilaa tuntui olevan. Myös C3 Picasso oli valtavan iso auto.

Päällimäisenä kierrokselta mielessä, että ovatpa nykyautot tylsiä. Ja tylsyys johtuu siitä, että ovat niin samanlaisia keskenään. Ihan sama, onko esimerkiksi Open, VW, Kia, Fiat, Toyota tai Hyundai. Autot eivät siis erotu edukseen päältä eivätkä sisältä. Ainoastaan badgesta. Ja hieman hinnasta.

Lisäksi näitä alle sadan gramman autoja ei vielä juuri näkynyt. Mielenkiinnolla jään odottamaan uutta Aygoa, joka toivottavasti murtaa jään, ja tulee markkinoille edullisena hybridinä. (Siis eihän mistään tuollaisesta ole kuulunut edes huhuja, mutta jos minä saisin valita paikkani autotehtailussa, niin tuollaisen auton menisin tekemään)

Ainoa auto, joka itseä kiehtoi ja erottui muutenkin edukseen, oli Fiat 500. Tuo olikin kierroksen ainoa uhka Aygollemme, tosin sekin ajatus voidaan haudata ahtaiden takatilojen vuoksi.

Seuraavan kerran on liikahettava autonäyttelyyn, kun Nissan Juke tulee näytteille. Muita mielenkiintoisia uutuuksia en ainakaan äkkiä keksi.


 

Uusimmat jutut


Jaa |