Kalle Aholan levy (17.1.2012)

Twitteriin mä tän jo kirjoitin: "Mitä järkeä on varastaa 20-vuotias autoradio? Tuskin se omaan käyttöön tulee, myyntiarvokin lienee olematon. #kiusanteko"

En oo siis oikein jaksanut ovien lukkoja lukkoon joka välissä laittaa, kun ajattelin, ettei autostani mitään varastamisen arvoista löydy. Juu ei, mutta kiusa se on pienikin kiusa. Ei jaksais laittaa uutta radiota ja alkaa säätämään sitä nyt paikoilleen. Onneksi ei tule kyllä radiota autossa juuri kuunneltua.

Mutta sitä mä ihmettelin, etteivät ne vieneet niitä Appetite for Destruction -levyjä sieltä. Nehän on jo klassikoita. Kalle Aholan levyn kannetkin jättivät. Eivät tajunneet tyhjentää radion sisältöä. Tiedättepä sitten, kun ostatte joltain paikallselta jobbarilta auton, joka soittaa Kalle Aholaa, ettei se radio aivan alkuperäinen osa ole.

Onneksi sentään tallista löytyi tuollainen Saabin lokero täyttämään tuota kojelaudan reikää. Ehkäpä tuo on Saab-logoineen jopa hienompi ja arvokkaampi kapistus kuin joku 90-luvun radio. Vai mitä olette mieltä?
 

Uusimmat jutut


Jaa |