Kainuun saabistien tapaaminen (4.6.2013)Kainuun saabistit kokoontuivat pitkästä aikaa yhteiseen tapahtumaan Kajaanin ABC:llä 4.6.2013. Edellinen kerta oli vuonna 2008, joten johan tuo oli aikakin. Näin ollen uusia naamoja ja etenkin tapahtumissa ennen näkemättömiä Saabeja oli paikalla mukavasti. Muutenkin tapahtuma keräsi kainuulaisten Saab-tapahtumien ennätysosanoton yhdeksän Saabin voimin. Nuorimmat osallistujat eivät vielä ihan heti Saabin ratissa liikenteeseen pääsekään, sillä ikäjakauma oli kuusi viikkoisesta aina eläkeikäisiin asti. Myös Saabeista kolme oli ehtinyt museoikään ja museorekisteriinkin.

Tapahtumassa vaihdettiin kuulumisia ja tutustuttiin uusiin kasvoihin, joista osa oli sentään foorumilta tuttuja nimimerkkejä. Aurinko helli osallistujia ja pullakahvit nautittiin leppoisassa tunnelmassa ABC:n ravintolassa.

Päätettiin myös ryhdistäytyä siten, että seuraavaa tapaamista ei tarvitse odottaa vuosikaupalla, vaan tavataan joka toisen kuukauden ensimmäinen tiistai kokoontumispaikkaa vaihdellen. Seuraavaksi kerraksi sovittiinkin näin 6.8.2013 klo 18 Kontiomäen Shellillä. Tervetuloa!
 

Uusimmat jutut


Jaa |