Voi beeäxä sentään (31.12.2008)

Voi beeäxä sentään minkä menit tekemään vannoutuneelle saabistille. Minun piti laittaa auto vain väliaikaisesti, kunnes löydän mieleisen ysiysin, mutta nyt vaikuttaa siltä, että onkohan sellaista ysiysiä edes tehty, joka tämän paikan vie. Tämä on niin elegantti ja eksoottinen ralliauto, johon mahtuu hyvin niin sukset kuin lapsetkin, että hauskempaa ja käytännöllisempää kaupunkiautoa saa hakea. Siis tässä hintaluokassa :)

No, kyllähän se alkuun pelotti, kun liukkaille ja uraisille Kajaanin teille tällä joutui vakaiden Saabien jälkeen, mutta onhan tuo vielä tiellä pysynyt. Ja nyt kun tähän on tottunut, niin onpa tosiaan hauska peli ollut.

Takaikkunassa lukee, että "mukavin ajaa", mutta kyllä se ysitonninen Saabi kyllä vie tästä kirkkaasti voiton juuri vakauden puolesta. Mutta kyllä tämä helppo ja vaivaton kaupunkiauto on ollut, jonka ratissa ei paikat puudu eikä muutenkaan ajaminen tympäise.

Mitenkäs minun nyt sitten käy, että jääkö Saabit nyt ihan kokonaan? No, kyllä sitä nettiautoa tulee selattua sillä silmällä, jos joku sopiva tuplis tulisi lähettyvillä tarjolle, mutta kyllä siinä kova vääntö käydään tämän beeäxän kesken, että kumpi se ajoauton roolin saa pitää. Kolmatta autoa kun en heti mielelläni pihaani tuo...
 

Uusimmat jutut


Jaa |