Kuherruskuukausi on nyt ohi (12.1.2009)

No niin, kuherruskuukausi beeäxän kanssa vaikuttaisi olevan nyt ohi, mitä nyt omia fiiliksiä tulkitessa voin huomata. Oikeastaan siihen meni kaksi kuukautta ja hyvältä auto tuntuu edelleen, mutta niin vain veri vetää vanhojen Saabien puoleen. Eikä mennyt kuin vähän yli viikko, kun niin vannoin sitikan nimeen, mutta nyt ysiysi pitäisi saada alle ja samalla harmittaa moni aiemmista ysiyseistäni, jotka olen vuosien saatoissa laittanut "kiertoon".

Joo, sellainen b-koneinen eli 73-81 vuosimallinen kaksiovinen malli houkuttais, kivalla värillä tietty. Onhan se ysiysi kyllä sen verran nostalginen 80-lukuisenakin, että miksei semmoinenkin kävisi, jos metallivärillä löytyis. Yhden perään jo soittelinkin, mutta siitä puuttui kasikytlukulaiseksi muutama tarpeellinen juttu (5-vaihde, metalliväri ja vetokoukku). Jotain luksusta pitää olla ;). Yhtä vanhempaa oon katellu jo pidempään, mutta kun kertyy tuota hakumatkaa, niin noutaminen vain venyy ja venyy...

Beeäxä voi jäädä ahtaalle tässä väännössä, jos ei ihan projektikuntoisena ysiysi tule, sillä kolmen auton pitäminen käy kukkaron päälle eikä se niin pihaa korista. Mutta odotetaas nyt sitä tuplista ensin, että löytyykö sitä ensinkään ;)

Alla vielä talvinen kuva eiliseltä... 

Uusimmat jutut


Jaa |