Minä menen - Aygo (18.3.2009)

Niin siinä sitten kävi, että televisiomainonta tehosi. Sen perusteella menin www.aygo.fi sivulle ja ihastuin näkemääni niin, että suuntasin vaimon kanssa liikkeeseen kattelemaan tapausta ihan livenä. Ja siellä kun sattui olemaan juuri tuo "parhaiten varusteltu" 5-ovinen blue-malli esittelyautona ja myynnissä, niin siitähän piti alkaa tarjousta vääntämään. Antoivatpa vielä yön yli koeajolle ja tässä siitä todiste, etten ihan höpöjä puhu...Tarkennan, että auto on vasta koeajolla, mutta epäilen, ettei vaimo päästä sitä enää käsistään.

Takakonttihan tässä on onneton ja takana vain kahdelle vyöt, mutta tilaa silti takapenkillä ihan aikuiselle asti. Kuskin paikalta tämä on miellyttävä ja kelvollisen kiva ajettava. Rengasmelut tulee selkeästi sisälle, ainakin talvirenkailla, mutta mitäpä tuosta. Pykälää isompi Yaris kun tuntuu jo niin suurelta ja on selvästi hinnakkaampi, että ei sitä sen enempää edes mietitä. Ja onhan tämä monin tavoin hauskempi.

No, kuka hullu nyt uuden auton menee näinä päivinä ostamaan? Heh, katotaan nyt mennäänkö me siihen lankaan, mutta 6 vuotta vanhoja Saabeja riittää nyt. Kyllähän minä niillä ajan varmaan hautaan asti, mutta mitäpä jos hemmoteltais vaimoa välillä vaikka uudella autolla :D
 

Uusimmat jutut


Jaa |