Jäähyväiset tuplaysille (19.5.2009)

Hups keikkaa, autot sen kuin vaihtuu. Eilen lähti ysiysi, auto, jonka ostin vasta hieman reilu kolmisen kuukautta sitten. En sitten jaksanut ettiä vetokoukkua siihen ja lopullisen silauksen päätökselle toi perheeseen tullut 5v-vuotias Collie-uros. Se kun vie kahden paikan takapenkiltä ja kuulemma farmari pitäisi olla.

Onneksi rahat on nyt niin tiukilla, että saa seuraavaa hankintaa jopa hetken harkita. Meinasin kyllä jo lähtä Tornioon seikkailulle, mutta ehti klassikkofarkku eli Saab 95 mennä jo. Siitä kun sai pari päivää haaveilla, niin eipä paljon 80-90 -luvun autot jaksa nyt oikein innostaa.

Ja voipihan se olla, ettei ysiysiä ihan heti taloon tule, vaikka eihän sitä kyllä koskaan tiedä. Saattaapi jopa käydä niin, että koko saabismi jää nyt hetkeksi katkolle, kun tuo Saabin vanhempi mallisto on perin juurin läpikäyty eikä oikein niin isoa autoa pienille ajoille viittisi laittaa.

Mopokin on myynnissä, mutta siihen asti, kunnes se ostajansa löytää, niin ainakin treeneihin pääsee, vaikka vaimo lietsussa olisikin...


 

Uusimmat jutut


Jaa |