Salasanat rekisterissä (23.6.2009)

Heh, huomasin tuossa jänskän yhteneväisyyden meidän uusimman Saab-tulokkaan ja Aygon rekisterinumeroissa, molemmista nimittäin löytyy samat numerot. Ei kai siinä mitään ihmeellistä, ellei omaa vilkasta mielikuvitusta. Karhukopla nyt tulee ensimmäisenä mieleen ;-)

Mitäs nuo numerot sitten tarkoittavat? Saabin 427 voisi tarkoittaa kaukaa haettuna, että 4 vuoden päästä tämä on 27-vuotias. Aygon 724 taasen, että maantiellä pitäisi päästä 724 kilometriä ja jollet pääse, niin hillitse kaasujalkaa. Saabilla vastaavasti talvella kaupungissa tuo 427 kilometriä alkaa olla maksimi. No joo, ovat lähinnä huonoja muistosääntöjä. Mutta oisko se eka kerta, kun autosi rekisterinumeroa kysytään ja pää käy tyhjää?

Kirjaimista löytyy yhteneväisyydet jo lähempää, tosin vaati tämäkin mielikuvitusta. TAY on ihan selvästi Toyota AYgo, eikö vain? HVC taasen HaVe-Car, jos nyt sukunimeni satutte tietämään :-)

Enpä näköjään mitään järkevää kirjoitettavaa keksiny :/

Kesälomareissu edessä kolmen päivän päästä ja Aygoon meinaamme mahtua. Eikö se olekin hyvä mittapuu rajoittaa tavaran määrää, kun ne pitäisi lentokoneeseenkin saada mukaan?


 

Uusimmat jutut


Jaa |