Saabiton saabisti (12.9.2009)

Ei tämä kierre ota laantuakseen, Saabeja tulee ja Saabeja menee. Tänään lähti sitten tuo valkoinen ysisatanen. En siitä sittenkään niin paljon jaksanut innostua, että olisin katsastusremppaa lähtenyt tekemään. Tai oikeemmin siinä kävi niin, että laitoin sen myyntiin ja kun kerran kaupaksi meni, niin eipä tarvinnut sitä remppaa siihen tehdä. Olisihan se ollut kuun lopussa kuitenkin edessä, mutta hyvä näin.

Ja että mitäkö seuraavaksi? Nooh, kattellaan. Eipä tässä nyt niin hätä, vaikka muutaman kerran joutuis treeneihin polkupyörällä menemään. Nyt kun ei tarvii miettiä autoremppaa, niin toivottavasti riittää motivaatio mopo-rempan loppuun saattamiseksi. Saisin sitten senkin myytyä pois jaloista kuleksimasta.

Ja kun saabihan se ennemmin tai myöhemmin taloon taas tulee, niin toivotaan nyt, että löytyis sellainen yksilö, ettei raskis ihan heti pois antaa. 70-luvun Saabit ne tässä kovasti on mielessä, ysikutoset tai ysiysit. Ovat jo sen verran harvemmassa, mutta hyväkuntoisimmat varsin käypäsiä kauppakasseja kuitenkin.

Ja kävinhän minä vasta eilettäin kattomassa yhtä 119 tkm ajettua 900 GLE:tä. Varsin harvinainen peli sinänsä, mutta kuitenkin niin lähellä perus-ysisatasta, etten tiedä, jaksanko innostua.

Ja koskaanhan ei tiedä, vaikka ysikutosen korvaajaksi Uudenkaupungin valmistukseen tullut Horizoni tippuisi eteeni. Sellaistenkin perään vähän kattellut ja yhtä ihan pihassa asti ihmettelemässä jo käynyt. Nooh, aika näyttää...


 

Uusimmat jutut


Jaa |