Joulu on tulossa, saako toivoa? (14.9.2009)

No niin, nyt kun meijän perhe on yhden auton varassa ja tietää sen, että vain hetken, mutta kun ei ole vielä mikään kiire eikä hoppu sitä uutta kiesiä laittaa, niin saisko sitä heittää muutaman toiveen? Tiedän kyllä, että jouluun on vielä kolme kuukautta ja rapiat päälle, mutta jos pantais pakettiin sellainen ysikuutonen saapas. Kromimaskilla, taikka muovisella, kumipuskuritkin olla saa, jos peltipuskimet on vallan loppuneet. No joo, lopetetaan tuo runoilu ja palataan asiaan. Toiveissa olisi, ettei autoa tarvihtisi peltien puolesta parsia kasaan, se kun on varsin tyyristä lystiä, kun joutuu muilla hitsauttaa. Muutenpa en osaa toivoa, kuin ajokuntoa ja vetokoukkua, työjuhdaksi kun se taloon tulee.

Tiedän kyllä, on se aika karu autoksi tuo ysikuutonen saapas, mutta niin kiehtova silti. Eikä se nyt niin kauhia asia ole, jos ei kajakkia löydy. Kyllä minulle vanha ysiysikin kelpaa. Alle kolmekymppisiä en nyt kuitenkaan kattele, ne ei oo silleen sytyttäneet. Pahoin kuitenkin pelkään, että kun auton tarve iskee, niin ysisatanen tai tonnari taas jostain alle löytyy. Mikäpä siinä, hyviä autojahan ne on, mutta jotain niistä puuttuu.

Onhan nää mun toiveet aika mahottomia, lahjaksi kun pitäisi saada, mutta eikö pukilla ois ees yhtä tuollaista ladon taakse unohtunu?


 

Uusimmat jutut


Jaa |