Nostalgiaa (18.9.2009)

Ja vieläpä omien muistojen ja valokuvien kautta elettyä. Tämä Saabiton viikko on saanut saabismini nostamaan päätään. Katsaus Nettiauton tarjontaan tulee tehtyä tunneittain, mutta onpa tullut myös ihailtua omistuksessani olleita Saabeja vanhoja valokuvia selailemalla. Ja samalla saa hakata päätään seinään, että miksi minä tuonkin menin aikanaan myymään pois... ja tuon... ja tuon.

Uusinpa tällä viikolla nämä sivutkin. Näyttivät niin harmaalta, että väriä piti saada samalla, kun laitoin dokumentit uuteen jaotteluun ihan jo sen vuoksi, että nämä blogit löytyisivät paremmin. Nämä kun päivittyvät varsin tiuhaan noiden muiden osioiden säilyessä stabiilimpina. Ja yläbanneriin löysinkin sitten kuvan vuodelta 2004. Juuri siltä samalta päivältä, kun olin saanut rekisteröidyksi ja kilpiin sinisen 99 ems:n vuodelta 1973. Vieressä oli vaan ems-nautinnon kivi kengässä, perusmalli vuodelta 1975, joka oli vaan käyttöautona niin paljon vahvemmassa kunnossa.

Nooh, joka tapauksessa, tuohon hetkeen kun saisi palata. On nimittäin nyt toiveissa juuri tuollainen kiesi. Näin viiden vuoden jälkeen, ja näiden vuosien kokemuksella, kun ois valmis antamaan anteeksi muutamia heikkouksia. Eipä sitä nykyään tarvii viikottain tuonne tien päälle lähteäkään, joten vaatimuksetkin ovat vähäisemmät.

Joka tapauksessa tässä nyt kattellaan ympärilleen ja aika vahvana mielessä, että 70-luvulta se tulevan Saabin pitää olla. Katotaan pystynkö pitämään pääni, kun uudempaa tarjolle tulee ;-)


 

Uusimmat jutut


Jaa |