Autopelikortit (28.12.2009)

Löysin pari kesää sitten mökiltä vanhat autopelikorttini vuosikymmenten takaa. Turbo-Saabit olivat siellä hyvin edustettuina. Tyttäreni kyselin korttien perään nyt joululomien aikaan ja koska mökille ei nyt ole asiaa, niin ostettiinpa kaupasta uudet. Pelattuaan niillä kaverinsa kanssa, kysyin tytöltäni, että oliko siellä Saabia? Eei, ei siellä Saabia ollut, mutta Aygo oli!

Tämäkö jää lapsille mieleen isiensä autoista? Pelikortit, joissa isin Aygo jää pahasti jalkoihin. Huippunopeus 157 km/h, sylinteriluku 3, moottorin tilavuus 993 cm3 ja olikohan vielä paino tms. Tokaisin, että tämähän häviää kaikille kaikessa, mutta tyttäreni ei jäänyt sanattomaksi: On siinä aika hyvä kierrosluku :-)

Ladataanpa tähän loppuun vielä Aego-kehut suoraan Saab-foorumilta: "Eihän tuollaisella aja kukaan itseään kunnioittava hetero mies kuin pakon edessä, mutta itse olen muutaman kerran joutunut tuollaisen rattiin. Voin sanoa, että tuon näppärämmällä city autolla en ole ajanut. Parkkiin saa melkein minne vaan, välitykset sellaiset ettei kaupungissa jää muiden jalkoihin ja vaikka kuinka kovaa yritin niin kulutukseksi en saanut kuin 5,5 litraa sadalle kehä ykkkösen sisäpuolella."

Kaikkea hyvyyttä ei lasketa numeroiden mukaan ;-)


 

Uusimmat jutut


Jaa |