Mikä on KGS Treenikirja?

KGS Treenikirja on nettiselainkäyttöinen harjoituspäiväkirja, joka soveltuu harjottelun seurantaan ja suunnitteluun. Tiedot tallentuvat palvelimen tietokantaan ja käyttöoikeuksien mukaan niitä voidaan tarkastella mistä vain. Näin ollen harjoituspäiväkirja on esimerkiksi valmentajan luettavissa heti, kun urheilija päiväkirjansa täyttänyt.

Harjoitukset voidaan myös suunnitella etukäteen KGS Treenikirjaan. Mobiilisivun avulla harjoituksia voidaan tarkastella myös matkapuhelimella, jossa on mobiiliselain ja data-paketti.

KGS Treenikirja soveltuu monipuolisuutensa ansiosta hyvin esimerkiksi yleisurheiluharjoitteluun. Täyden tehon KGS-treenikirjan käytöstä saa, kun harjoittelu on monipuolista ja yksi harjoitus sisältää useita eri liikkeitä. Tällöin KGS Treenikirjalla voidaan nähdä harjoittelun jakautuminen esimerkiksi nopeus-, voima- ja kestävyys-harjoitteiden kesken.

Graafien avulla harjoittelun sujumista seurataan pidemmällä aikavälillä. Tässä kuvassa näkymä pikajuoksijan harjoittelusta yhden vuoden ajalta:KGS-treenikirja kehittyy koko ajan. Nykyinen versio on synnytetty kevättalvella 2009 ja sitä kehitetään edelleen.

Valikko

Kajaani Game Studios Ltd
Rauhalantie 5
87830 Nakertaja, Finland
info@kajaanigamestudios.com
Tel. +358 40 556 0081