Mies KGS Treenikirjan takana

Olen Jari Haverinen, 41-vuotias kajaanilainen pikajuoksija, joka on aloittanut lajin harjoittelemisen uudelleen. Toimin myös valmentajana 12-18 -vuotiaiden tyttöjen ryhmälle sekä yhtenä kolmesta aikuisten urheilukoulun vetäjistä.Ammatiltani olen tietotekniikan insinööri (amk) ja työskentelen tiiminvetäjänä kajaanilaisessa ohjelmistotalossa. Oma vahvuuteni on nimenomaan ohjelmistotuotannossa.

Ensimmäiset vedokset tietokonepohjaisesta harjoituspäiväkirjasta laadin vuonna 1994. Vuonna 2000, työskennellessäni internet-pohjaisen sovelluskehityksen parissa, kehitin mallin toimimaan tietokantapohjaisena nettisovelluksena. Tällöin mukaan tuli harjoittelun seurantanäkökulman lisäksi harjoittelun suunnittelu valmentajan toimesta yhteisellä työkalulla. 2000-luvulla haastattelin urheiluvaikuttajia ja pyrin löytämään tuotteelle liiketoimintamahdollisuuksia, mutta ura ei auennut siltä saralta.

Tämä nykyinen palvelu on laadittu erityisesti työkaluksi minulle itselleni, mutta malli on tuotteistettu soveltumaan myös monien muiden käyttäjien ja lajien tarpeisiin.

Löydät minut myös sosiaalisesta mediasta:
http://twitter.com/jariha
http://facebook.com/jarihaverinen

Valikko

Kajaani Game Studios Ltd
Rauhalantie 5
87830 Nakertaja, Finland
info@kajaanigamestudios.com
Tel. +358 40 556 0081