Kuinka aloitan treenikirjan käytön?

Hommahan lähtee liikkeelle tunnusten luomisesta. Sen voit tehdä etusivun Rekisteröidy-linkin takaa. Tällöin sinusta tulee oman itsesi valmentaja, jolla on muutamat harjoitteet syötetty valmiiksi: nopeus, voima, kestävyys, lihaskunto ja muu liikunta. Nämä kannattaa tarkistaa itselle sopiviksi heti kättelyssä. Harjoite-ryhmiä voi laatia lisää, mutta ehkä tuollainen 5-8 ryhmää on sopiva määrä tilastoinnin kannalta.

Jokaisella harjoitteella on yksikkönsä, jonka määriä lasketaan. Esimerkiksi voima-harjoitteet voisivat olla nimenomaan punttiharjoituksia, joiden määrät lasketaan kilogrammoissa, kun taas nopeusharjoitukset lasketaan metreissä ja lihaskunto-harjoitteet toistokertoina.

Tämän jälkeen, kun sitten aletaan pitämään päiväkirjaa, niin harjoituksen perustietojen (nimi, pvm, klo, mietteet, fiilis ja kesto) lisäksi sinulla on mahdollista yksilöidä harjoitteita edellä määriteltyihin kategoirioihin. Jos teet esimerkiksi jalkakyykky, niin lisäät sen voima-harjoitteiden alle.

Määrät taasen ilmoitetaan numeroina. Esimerkiksi lenkkeily 3000 m tai jalkakyykky 2*8*80 kg. Tuosta jälkimmäisestä jo näet, että voit syöttää määrät myös yksinkertaisina lausekkeina. Tuon jalkakyykky-esimerkin mukaan olisit tehnyt kaksi sarjaa, joissa molemmissa kahdeksan toistoa.

Viimeisen harjoite-kenttään sitten voi lisätä vielä sanallisen kommentin suorituksesta. Siihenhän voi valmentaja laittaa vaikka ohjeet palautuksista.

Valmentajan oikeuksilla voidaan luoda Urheilija-tunnuksia. Näiden urheilijoiden harjoituspäiväkirja on sitten valmentajan nähtävillä. Voidaan haluttaessa jopa määrittää, että saman ryhmän urheilijat näkevät toistensa harjoituspäiväkirjat.

Valikko

Kajaani Game Studios Ltd
Rauhalantie 5
87830 Nakertaja, Finland
info@kajaanigamestudios.com
Tel. +358 40 556 0081