Asiakas on vakuutusmeklarin toimeksiantajaVakuutusmeklari on sinun palveluksessasi. Voit käyttää meitä luotettuna neuvonantajana ja etujesi valvojana riskienhallintaan, vakuuttamiseen, vahinkoihin ja varainhoitoon sekä verosuunnitteluun liittyvissä asioissa.

Meklarin riippumaton asema

Toimintamme on Sosiaali- ja terveysministeriön alaista luvanvaraista toimintaa. Vakuutusmeklarina ei voi toimia kuka tahansa, vaan vakuutusmeklarina voi toimia ainoastaan vakuutusyhtiöistä ja pankeista riippumaton riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilainen. Toteutamme vakuutusturvasi ja -sijoitukset sinun kannaltasi tarkoituksenmukaisimmalla tavalla tarvittaessa niin kotimarkkinoilla toimiviin kuin kansainvälisiin vakuutus- rahasto- tai varainhoitoyhtiöihin.

Meklarin palkkio

Antamalla vakuutusasiasi meille hoitoon et maksa turhasta. Vakuutusmeklaria käyttävien asiakkaiden vakuutusturva pysyy paremmin ajan tasalla ja vakuutusmaksut ovat alhaisemmat johtuen siitä että emme ole markkinointi- tai myyntiyhtiö minkään vakuutusyhtiön lukuun, vaan toimimme asiakkaamme parhaaksi; järkevöitämme vakuutusturvasi ja ajan tasalle, kilpailutamme vakuutuksen hinnat haluamallasi vakuutusturvalla ja toimimme edunvalvojanasi korvausasioissa. Vakuutusyhtiöt vähentävät vakuutusmaksuihin sisältyvän oman myyntiorganisaationsa hoitokuluosuuten pois. Meklari laskuttaa suoraan asiakastaan yhdessä lakisääteisessä toimeksiantosopimuksessa sovittavalla tavalla.

Onko organisaationi koko liian pieni käyttämään meklarin palveluja suhteessa meklarin palkkioon nähden

Olemme pyrkineet pitämään minimihoitopalkkion edullisena per vuosi, mikä kyllä kompensoituu jo siinä että vakuutusten hintataso pysyy kohdallaan ja toiminimiyrityksetkin ovat kokeneet saaneensa rahoillensa vastinetta. Jos olet aloittava yrittäjä, jo vakuutusturvan suunnittelu niin, ettei ota heti kaikkea kerralla alkuun rasittamaan kustannuksina, vaan ne olennaisimmat vakuutukset, ja sitten kun toiminta lähtee käyntiin, rakennetaan vakuutusturvaakin tärkeysjärjestyksessä. Ja meklarilla asiakkaan paras ohjaa toimintaa, ei vakuutusyhtiön myyntitavoitteet josta saisi eniten palkkiota. Voithan kokeilla vuoden verran ja sopimuksen voi päättää milloin hyvänsä ja asioida vakuutusyhtiön kanssa, mutta palkkioiden poisto ja meklaripalkkio menevät vuoden sopimusjaksoina kerrallaan.

Laita viestiä avian (at) avian fi -ja kysy mitä voisimme tehdä vakuutusasioillesi.

 
Tel: +358 10 5858 240 Telefax: +358 10 5858 241 Email: avian at avian.fi Veitikantie 30, 96100 ROVANIEMI, FINLAND